Albert Heijn Oosterwolde

Goed geïsoleerde daken, klaar voor toekomstige functies
  • Onderzoek en inventarisatie
  • Ontwerp en bestek
  • Kwaliteitsborging

De vraag

De daken van de AH-supermarkt in Oosterwolde waren door veroudering en toenemende lekkageklachten toe aan renovatie. AHOLD Delhaize vroeg Dakbestek nieuwe daken te ontwerpen waarbij naast goede isolatie, lange levensduur en recyclebaarheid belangrijke uitgangspunten waren. Daarnaast was het belangrijk dat tijdens de renovatie de overlast in de winkel tot een minimum beperkt bleef.

Oplossingen zonder concessies

Door de bestaande daken te integreren in de nieuwe dakbedekkingsconstructies bleven de daken tijdens de renovatie waterdicht en werd nauwelijks sloopafval geproduceerd. Daarnaast werden nieuwe dakbedekkingen toegepast waarin gerecycleerde dakbedekking en kunststoffen zijn verwerkt. Ook werden hoogwaardige isolatiematerialen gebruikt.

Het resultaat

De nieuwe daken van de AH-supermarkt in Oosterwolde zijn klaar voor de toekomst. De goede isolatie zorgt voor lager energieverbruik bij verwarmen in de winter en koelen in de zomer. En dat betekent minder CO2-uitstoot. Daarnaast zijn de daken zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor toekomstige functies zoals zonnepanelen, daktuinen of een landingsplaats voor drones.

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×