Uitvoeringsbegeleiding
en kwaliteitsborging

Een goed verhaal op papier is de basis, maar zeker geen garantie dat het werk kwalitatief goed, veilig en binnen de planning wordt uitgevoerd. Een aannemer kan andere belangen voor ogen hebben dan u. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij alert op de valkuilen die tijdens de uitvoering op de loer liggen. Wij signaleren tekortkomingen of nalatigheid en sturen voor u bij.

Krijg wat u koopt
Wij garanderen dat de uitvoering van de dakwerkzaamheden deskundig wordt begeleid, met de juiste mix van vasthoudendheid en souplesse. Vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering zorgen wij voor heldere communicatie en duidelijke afspraken met de aannemer. Om op een veilige manier kwaliteitsdaken te realiseren. Wij zorgen ervoor dat afspraken van begin tot eind worden nagekomen.

Neem contact op

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×