RGS, bouwteam en
co-makership

Door het inrichten van een samenwerkingsdriehoek van opdrachtgever, aannemer en adviseur wordt gezamenlijk een bouwproces doorlopen. Van het ontwerp tot en met de realisatie. Met één gezamenlijk doel: het meest duurzame resultaat binnen budget en tijdslijn. Op basis van transparantie en vertrouwen.

Samenwerken, uitdagen en controleren
Wij adviseren u over de volgende zaken:

  • Het selecteren van aannemers
    Wij helpen u bij het vinden van een geschikte aannemer voor het ontwerp en bouwproces. Samen stellen we daarvoor heldere en eenduidige criteria op en maken we een voorselectie van geschikte aannemers.
  • Feedback op ontwerpen
    Zodra er ontwerpen binnenkomen toetsen wij ze op kwaliteit, duurzaamheid, maakbaarheid en kosten. We voorzien ontwerpen waar nodig van aanvullende ideeën en opmerkingen om samen het beste resultaat binnen budget te realiseren.
  • Controle op de uitvoering
    Tijdens de uitvoering controleren wij of het ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Openheid en gelijkwaardigheid van de partners zijn daarbij leidend.
Neem contact op

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×