Werkomschrijving, bestek en
programma van eisen

Een goede dakbedekkingsconstructie heeft een goed ontwerp nodig. Essentieel hiervoor is het opstellen van een gedegen werkomschrijving, bestek of programma van eisen. Op maat en passend bij uw wensen en budget. Wij verzorgen dit graag voor u.

Heldere en eenduidige uitvraagdocumenten
Uitvraagdocumenten voor offertes zijn er in vele soorten en maten. In hoofdlijnen onderscheiden wij:

 • Werkomschrijving
  Een werkomschrijving is geschikt als het dakonderhoud eenvoudige werkzaamheden van beperkte omvang betreft. In een werkomschrijving leggen wij beknopt de uit te voeren werkzaamheden vast, waar nodig voorzien van tekeningen.
 • Bestek
  Voor complexe onderhoudswerkzaamheden van grote omvang is een bestek een geschikte onderlegger. Zowel voor het offerte- als het uitvoeringstraject. Met een door ons opgesteld bestek ontvangt u gelijkwaardige aanbiedingen en kunt u appels met appels vergelijken.
  Het bestek is daarnaast de basis voor de uitvoering van het werk en een handvat voor toezicht op de werkzaamheden.
 • Programma van eisen
  Wilt u het ontwerp overlaten aan dakaannemers en gebruikmaken van de inventiviteit van de markt? Dan is een programma van eisen een geschikte vorm om uw functionele en technische wensen vast te leggen.
Neem contact op

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×