RI&E Dakveiligheid

We stellen Risico Inventarisaties en Evaluaties (RI&E) voor dakveiligheid op. Met betrekking tot de geadviseerde maatregen verschillen wij sterk van andere partijen. Wij adviseren doeltreffende maatregelen die voldoen aan wet- en regelgeving met als doel de investerings- en beheerkosten te beperken. Wij hebben geen achterliggende commerciële belangen.

Duidelijk beleid en protocol
Voordat u RI&E’s en een dakprotocol laat opstellen, adviseren wij een beleidsplan uit te werken. Hierin verwoorden we helder en duidelijk wat de missie, visie en strategie van uw organisatie is met betrekking tot dakveiligheid. Het beleidsplan is de basis voor de RI&E’s en te ontwerpen veilige daktoe- en betredingsvoorzieningen.

Het dak veilig inrichten is één ding, het veilig gebruiken van de voorzieningen is nog veel belangrijker. Een helder protocol is daarbij noodzakelijk zodat iedereen weet hoe men zich op het dak moet gedragen.

Neem contact op

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×