Wateraccumulatie

Intensieve regenval in combinatie met een lichte bouwkundige constructie kan leiden tot instortingsgevaar. De oorzaak hiervan ligt meestal in onvoldoende reguliere afvoercapaciteit en/of het ontbreken van noodoverlopen. 

Regulier hemelwaterafvoersysteem
We brengen nauwkeurig de capaciteit van het aanwezige reguliere hemelwaterafvoersysteem in kaart. Als uit onze berekeningen blijkt dat de huidige afvoercapaciteit ontoereikend is, adviseren we u over de te treffen maatregelen.

Noodoverlopen
Als uit onderzoek blijkt dat de constructieve dakvloeren een beperkte belastbaarheid hebben, kan het noodzakelijk zijn noodoverloopsystemen aan te brengen. In samenwerking met een constructeur worden berekeningen opgesteld om de noodafvoercapaciteit te bepalen. Aan de hand van berekeningen wordt een rapportage opgesteld waarin de te treffen maatregelen zijn vastgelegd.

Neem contact op

Vragen? Neem gerust contact op.

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.
Email info@dakbestek.nl
Telefoon 036 53 27 660
Kantooradres Hoornwerk 1, 5264 PL, Vught
Postadres Postbus 2126, 5260 CC, Vught
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×